Çatkapı Ankara lezzetleri


Çatkapı – Ankara Lezzetleri

13 Eylül 2011 Salı

İşte Behzat Ç. filminin ilk videosu

28 Ekim'de gösterime girecek Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminin ilk meraklandırma görüntüleri, video paylaşım sitelerine düştü. Dün yayınlanan videoda Behzat komiser, Harun ile birlikte bir otomobilde görülüyor. Kuğulu Altgeçiti'nden çıkan otomobil Atatürk Bulvarı'nda ilerliyor. Arka plandan gelen ses "Gençlik Parkı'na bir tabut gömdüm" derken Behzat Ç. Ankara Metrosu'nun Yüksel Caddesi çıkışında, Kuyumcular Çarşısı önünde gördüğü birine dikkatlice bakıyor.

Berna yaşıyor mu?
Görüntü aniden Behzat'ın kabusuna geçiyor. Akbaba, "Kızın yaşıyor, Berna yaşıyor" derken arka planda başkomiser Behzat'ın Vosvosu ile yanındaki esrarengiz kadın dikkat çekiyor. Bu sırada Behzat Ç. aniden uykudan uyanıyor ve Savcı Esra'nın "Behzat ne oluyor?" sorusunu, "Ölen başkasıydı, hiç kimseye anlatamıyorum" şeklinde yanıtlıyor. Videonun sonunda kamera toprak altına doğru ilerliyor ve sesini babasına duyurmaya çalışan Berna'nın görüntüsü ile son buluyor.

Yeni 'ters köşe'ler filmde mi?
Filme ilişkin yorumlar, izleyicinin sezon finalinde karşılaştığı 'ters köşe'lerin beyaz perde de süreceği yönünde. Berna'nın durumu gözönünde bulundurulursa; sinema filminin senaryosu, dizi ile bağlantısız değil. Videoda Savcı Esra'nın Behzat Ç. ile aynı yatakta görüyoruz. Bu da filmin bağımsız bir zamanda geçmediği izlenimi veriyor. Filmde izleyeceklerimiz dizide yaşanan olayların öncesi değil de sonrası olabilir. Öte yandan Behzat Ç. ve ekibinin dizi boyunca kullandığı gri renkli Hyundai Accent marka aracın yerini beyaz renkli Renault Clio Symbol almış.

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminin ilk videosu



Diğer Behzat Ç. yazıları
- Behzat Ç.'de galaya doğru...

Hiç yorum yok: